عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مسدود شدن ۶۰۰ میلیون یورو از دارایی‌های روسیه در هلند

مسدود شدن ۶۰۰ میلیون یورو از دارایی‌های روسیه در هلند «استف بلوک» وزیر پیشین اقتصاد هلند که اکنون هماهنگ‌کننده اجرای تحریم‌ها در وزارت اقتصاد این کشور است، گفت: «هلند ۶۰۰ میلیون یورو از دارایی‌های روسیه را مسدود کرده است».
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه سیاست‌های ضد روسی کشورهای غربی و اعمال تحریم‌های اقتصادی مختلف بر این کشور، هلند نیز حجم زیادی از دارایی‌های روسیه را مسدود کرد.

«استف بلوک» وزیر پیشین اقتصاد هلند که اکنون هماهنگ‌کننده اجرای تحریم‌ها در وزارت اقتصاد این کشور است، گفت: «هلند ۶۰۰ میلیون یورو از دارایی‌های روسیه را مسدود کرده است».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، بلوک در بیانیه‌ای که توسط کابینه هلند منتشر شد، توضیح داد: «در هلند، ما اکنون ششصد میلیون یورو دارایی روسیه را مسدود کرده‌ایم. این بدان معنی است که ما در رتبه‌بندی اروپا در این موضوع (اعمال تحریم بر روسیه) در پایین‌ترین سطح قرار نداریم».

وی همچنین افزود که سازمان‌های مجری قانون هم‌اکنون در حال بررسی هستند که آیا هنوز شرکت‌ها یا اشخاصی از فدراسیون روسیه وجود دارند که دارایی‌ها یا اموال آنها قابل مسدود شدن باشد.

بر اساس این گزارش، از تاریخ چهارم آوریل، کابینه وزیران هلند یک هماهنگ‌کننده ملی برای اجرای تحریم‌ها علیه فدراسیون روسیه منصوب کرده است. آنها وزیر امور خارجه سابق کشور یعنی استف بلوک را برای این کار انتخاب کردند.

به نوشته ریانووستی، کشورهای غربی در هفته‌های اخیر تحریم‌های مختلفی را علیه روسیه وضع کرده‌اند که از جمله آنها می‌توان به مسدود کردن ذخایر ارزی این کشور اشاره کرد.

«آنتون سیلوانوف» وزیر دارایی روسیه تخمین زده که کشورهای غربی به عنوان بخشی از تحریم‌های اوکراین، حدود نیمی یا تقریبا ۳۰۰ میلیارد دلار از ذخایر طلا و ارز روسیه را مسدود کرده‌اند.

حدود یک ماه پیش بود که وبگاه «بلومبرگ» نوشت با اعمال حدود ۳ هزار تحریم جدید علیه روسیه توسط آمریکا و متحدانش، این کشور در صدر کشورهای تحریم‌شده در جهان قرار گرفت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار